Trapez kenet çatı kaplama sisteminde paneller birbirine kenetlenerek vida kullanmadan çatıya monte edilir. Alternatif çatı kaplama türlerinden olan trapez kenet çatı kaplama sunduğu avantajlarından dolayı tercih edilmektedir.  Panel uygulamasının yapılamadığı %7 eğimin altındaki düşük eğimli çatılarda daha geniş aşık aralığını geçebilmek, çatıya daha fazla mukavemet sağlamak amacıyla, eksiz tek boy uzun geçişler için trapez kenet (365-465-490 mm faydalı en) şeklinde uygulanabilmektedir. Genellikle ev ve villa çatılarında görselliğe katkı sağlaması amacıyla kullanılan kenet sistemi, mahya noktasından dereye kadar eksiz bir biçimde kaplama yapılabilmesine olanak sağlar.

Trapez Kenet Çatı Sistemi

Trapez kenet çatı kaplama, uygulama yerine göre istenilen boylarda imal edilebilmektedir. Trapez kenet kaplama, gizli klipslerle çatı alt yapısına tutturulmaktadır. Kenet hadve kenarları özel robot yardımı veya kenet sıkma el aleti ile kenetlenerek montajı yapılmaktadır. Trapez kenetin üzerinde bulunan 25 mm mikro hadveler montaj sırasında oluşacak ezilmeleri minimuma indirir. Ayrıca kenet sisteminde kullanılan OSB, su kontrası veya benzeri ürünlerin döşenmesini ortadan kaldırmıştır. Bu özelliği, diğer kenet sistemlerine göre daha ekonomik olmasını sağlamaktadır.

Trapez Kenet Çatı Uygulaması

Avantajları­

  • Mahyadan dereye eksiz ve vidasız kaplama yapılabilir.
  • ­Tonoz (Radius) eğimli çatılarda kullanılabilir.
  • ­Yüksek hadve yüksekliği sayesinde endüstriyel binalarda da güvenle kullanılabilir.
  • ­Trapez kenet formu sayesinde geniş aşık aralıklarını rahatlıkla geçebilir.
  • ­Kenet sistem alt katmanlarının çok alternatifli olarak seçilebilir.
  • ­Trapez formu sayesinde alt katmanlara ihtiyaç duyulmadan direk uygulanabilir.

Çatı estetiğinize önem veriyorsanız, uygun maliyetli, uzun ömürlü, sağlam ve güvenli bir çatı sisteminiz olsun istiyorsanız çatınıza uygun, garantili kenet çatı uygulamamız için ücretsiz keşif yaptırmak ve fiyat almak için bizlere
+90 530 325 5026 (Ömer ALTAN),
+90 507 556 2181 (Yunus ALTAN),
+90 507 241 3074 (Adem ALTAN),
+90 312 334 2463 (OFİS)
Numaralı telefonlarımızdan 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.